Over ons

Vanaf 1 september 2013 zijn we van start gegaan met onze club zc AquaDream. Een club voor zwemmers met een doel in de tak wedstrijdzwemmen. Onze zwemmers hebben namelijk meer ambitie dan alleen het leuk zwemmen van baantjes. Zij hebben de droom om dat wat in hun fysieke gestel zit er uit te halen en om zo, zo ver mogelijk te komen in de zwemsport. Vaak zullen ze in hun carrière langzaam aan de lat steeds hoger kunnen leggen.

Dagelijks zijn we bezig met onze zwemmers. Professionele trainers aan het bad is maar het begin. Naast het geven van trainingen zijn we altijd op zoek naar kansen ter ondersteuning van hun doelstellingen.
zc AquaDream is een club voor alle zwemmers die dus willen presteren. Dit wil niet zeggen dat je ook wedstrijden onder onze naam moet zwemmen. Wil je een gedegen begeleiding door een professionele trainer in samenwerking met de trainer van jouw eigen vereniging dan kan dit ook. Je kunt dus ook als trainingslid bij ons deelnemen.

Sinds september 2016 is zwemvereniging Daphnia uit Oudenbosch met ons gefuseerd.
De oorspronkelijke vereniging Daphnia werd opgericht in 1961 en telde destijds ongeveer 140 leden, verdeeld over verschillende disciplines, waaronder: wedstrijdzwemmen, trimzwemmen, 55+ zwemmen (veteranen) en reddend zwemmen. Samen gaan de twee verenigingen verder onder de naam zc AquaDream.