Ons team

Ons team bestaat uit verschillende personen. Hieronder stellen zij zich voor

Mariëtte Bulman

Hoofdtrainer

Ik ben Mariëtte Bulman. Ik ben 25 jaar en heb een eigen schoonheidssalon. Daarnaast heb ik een grote passie voor het zwemmen. Door mijn broertjes ben ik zelf gaan zwemmen, maar ik vond het altijd al leuk om training te geven. De eerste jaren heb ik de minioren training gegeven en mijn trainersdiploma behaald. Daarna ben ik mee gegroeid met mijn broertje Lars naar de junioren, jeugd en senioren. Op dit moment geef ik training aan alle groepen. Het is heel tof om de zwemmers weer iets nieuws aan te leren waardoor ze nog beter worden. Zo kan ik er ook echt van genieten als de zwemmers hard hun best doen om het gewenste niveau te behalen.
Zc Aquadream is een mooie club waar zwemmers technisch worden opgeleid om zo verder te komen met persoonlijke doelen. Iedere zwemmer krijgt dezelfde aandacht. Dit vind ik heel belangrijk, want iedere zwemmer heeft andere doelen. Daarom vind ik het geweldig dat ik hoofdtrainer ben van deze mooie club!

Jordy Jongenelen

Voorzitter

In november 2020 ben ik verkozen tot de 4ᵉ voorzitter van zc Aquadream. Vanaf dit moment heb ik het stokje over mogen nemen van één van de oprichters van zc Aquadream. Zelf ben ik al vanaf het vroege begin als zwemmer betrokken bij de vereniging. Mijn passie voor het zwemmen is altijd groot geweest en ik was regelmatig op kampioenschappen te vinden. Momenteel zwem ik nog steeds, echter merk ik dat ik niet alleen energie haal uit mijn eigen prestaties maar nog veel meer uit die van anderen. Door voorzitter te zijn kan ik samen met de andere vrijwilligers alle zwemmers, ongeacht hun doelstellingen,  de mogelijkheid bieden om zichzelf te verbeteren.

Ahmad Alhamwi

Trainer

Eric Minkman

Trainer

Kris de Neef

Trainer

Allison Ros 

Trainer

Lindi Verkooijen

Trainer

Martijn Verhaar

Secretaris

Antoinette Jongenelen

Penningmeester

Vincent Dermaux

Algemeen bestuurslid

Petra Loos

Algemeen bestuurslid

Jacco van Peer

Algemeen bestuurslid