Nieuws

UPDATE 15-3-2020    Maatregelen Coronavirus
Op de persconferentie van het kabinet van 15 maart is meegedeeld dat alle sportclubs dicht moeten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alle trainingen in Roosendaal én Oudenbosch tot 6 april 2020 te annuleren.

 

Vrijwilligers gezocht!
AquaDream is opzoek naar extra mensen die tijdens wedstrijden kunnen assisteren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld officials, jurysecretaris of starter.
Iedere keer als wij zwemmers opgeven voor een wedstrijd dienen wij minimaal 1 official op te geven. Zo kan de organiserende vereniging zijn wedstrijddag soepel laten verlopen. Bij sommige wedstrijden zijn ze streng en mogen we pas starten als echt aan deze eis voldaan wordt. Andere verenigingen zijn hier wat soepeler in. Het komt helaas wel eens voor dat een wedstrijd maar over bijvoorbeeld 6 banen gezwommen kan worden i.p.v. de 8 beschikbare banen, door een tekort aan vrijwilligers. Ook organiseren wij aankomend seizoen een competitiewedstrijd en minioren junioren wedstrijd in Roosendaal en hierbij hebben wij extra handen nodig. De dag bestaat voor een zwemmer uit een zo snel mogelijke race zwemmen, hier zijn veel mensen achter en voor de schermen bij betrokken om dit te realiseren. Geef je op!