Limieten Regionale Sprint Kampioenschappen bekend!
De limieten van de RSK staan op de site!

Leeftijdsbepalingen en Leeftijdsbeperkingen
Om jonge zwemmers en zwemsters te beschermen tegen overbelasting en om de indeling tijdens wedstrijden voor iedereen duidelijk te maken is een aantal regelementen geformuleerd aangaande leeftijdsbepalingen en leeftijdsbeperkingen. Deze leeftijdsbepalingen gelden vooral voor de jongere zwemmers (minioren en junioren 1). De leeftijdsbepalingen en -beperkingen zijn te vinden op onze site. 

Limietwedstrijd Tilburg
Zondag 27 september is een limietwedstrijd gezwommen in Tilburg. Er verschenen vijf zwemmers van onze vereniging aan de start. De uitslag van de wedstrijd staat online. En de races zijn terug te zien, vertrouwd.. op ons Youtube Kanaal.

Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gezwommen.
Afgelopen weekend is de eerste OWKW van dit seizoen gezwommen. Alle zwemmers hebben goed hun best gedaan en dit heeft geresulteerd in vele PR's. De zware trainingen worden hierdoor beloond! De uitslag is te vinden op de site. En nu.... lekker uitrusten! De filmpjes van de races zijn te vinden op ons Youtube kanaal.

Zaterdag ochtend training 19-09-2015 
Tijdens de zaterdag ochtend training van 19 september zijn aan het einde twee estafettes gezwommen . Hier zijn twee leuke filmpjes van gemaakt, welke te vinden zijn op ons Youtube kanaal. Schoolslag estafette - Vrije slag estafette.

Eerste wedstrijd nieuw seizoen
Zondag 20 september wordt de eerste OWKW van het seizoen gezwommen. De deelnemerslijsten stonden al eerder op de site, maar nu kan je ook zien tegen wie je het op mag nemen!
De
livetiming is online! Bij mooi weer verzamelen we buiten bij het zwembad, indien het regent zien we jullie binnen in de hal! We kunnen naar binnen via de multifunctionele ruimte.
Veel succes!

 

Dit weekend:
 - 

Wij trainen in:
Zwembad De Stok
De Stok 1
4703 SZ Roosendaal 

Laco zwembad Oudenbosch
De Baarlebossche 2
4731 GS Oudenbosch 

Trainingstijden
Aanmeldingsformulieren

Social Media:
Youtube
Facebook 
Twitter

Social Media: